03 de maig 2009

Tercers al torneig d'Amposta!



El Creu Alta Mini A hem quedat tercers del torneig jugat a Amposta (organitzat per Mhlsports, aquest cap de setmana llarg. I podíem haver quedat segons, per darrere del Joventut de Badalona Mini A! Vam perdre només un partit a la pròrroga per 1 punt contra el Villa-real i per força punts més contra el primer equip mini del Joventut de Badalona. En el bon record ens quedarà la lluita aferrissada contra el Joventut, a qui vam fer uns quaranta punts i uns quants txapos, i que vam ser l'únic equip a qui no ens van aturar el marcador fins al tercer quart (a la resta al primer i al segon quart ja els havien superat per 50 punts de diferència).
A més el bon amic Joan Manel ha guanyat el concurs de caos!
En fi una experiència inoblidable en un cap de setmana on, a més, el Barça de futbol li ha clavat un 2 a 6 al Madrizzz!!!!
Feia dies que no escrivia. La lliga regular de minis A-2 va prou bé: som, de moment, els quarts classificats i el nostre joc va millorant molt. I, d'ara endavant, que es preparin els altres perquè en tres dies hem agafat l'experiència de 30 partits ;-)))

5 comentaris:

Menu, Jordi i Alba ha dit...

Felicitats, Martí i tots els companys del Creu Alta Sabadell Minis A, per tot el que heu lluitat. En la ment retindrem l'alegria i el companyerisme amb què heu afrontat tot el torneig. Per aquesta raó (i moltes altres :D) els pares ens ho hem passat pipa...

guille ha dit...

Hem de guayar per quedar tercers.
Gràcies, m' agafo fotos.

Martí Graells ha dit...

m'ha agradat molt que m'hagis escrit guille. Tens bloc?

Aquest dissabte segur que guanyem.

Anònim ha dit...

Hola Martí!!!Sóc una gran admiradora teva. T'escric aquí perquè no se si hi ha un altre espai per escriure (sóc una mica novata amb les noves tecnologies). Només et vull dir que estic molt contenta amb el teu progrés, que segueixis sempre així de lluitador i treballador, que és el que et donarà els éxits en aquesta vida, però sobretot que segueixis amb aquesta il·lusió i sent tan bona persona com ets. No sé com quedarem a la lliga (això t'ha de donar una pista de qui sóc), però per mi sou uns CAMPIONS!!! Un petò i gaudeix dels dos partits que et queden sent mini.

PD: sóc l'Annabel, et felicito pel bloc que tens.

Martí Graells ha dit...

Gracies Annabel, em pots escriure sempre que vulguis.M'ha agradat molt el que m'has dit però sense tu no hauriem guanyat cap partit. Ets una noia molt maca perquè ens has ensenyat moltes coses com per exemple:el que diu l'àrbit va a missa.Intentarem tot l'equip guanyar els proxims dos partits perquè t'ho mereixes. Ets la millor entrenadora que he tingut mai.