20 de desembre 2008

7è i darrer partit de la fase prèvia i regals nadalencs



Avui hem jugat el darrer dels 10 partits (dels quals he jugat 7), per al meu equip, el Mini 1 del Creu Alta Sabadell, de la fase prèvia nivell A, grup 04. Hem guanyat al Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat per 73 a 42.
El Bàsquet Ribes (Sant Pere de Ribes) i el CB La Mercè (de Martorell) han acabat la fase amb 15 punts. Els seguim nosaltres, amb 12; i al capdavall Bàsquet Llor i Tecla Sala amb 9 punts cadascun. Ara mateix estem esperant amb quins equips jugarem a partir de gener. La categoria ja la coneixem: A-2. Serà superguai!!!
Uns dies abans vam anar a portar regals solidaris amb els més necessitats a la Creu Roja. I en acabat del partit vam fer els tradicionals regals nadalencs entre els companys d'equip. Un pernil jabugo per a l'Anabel gran com una guitarra! A mi em va tocar (no podia ser d'altra manera ;-): una pilota de bàsquet!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja ha sortit el calendari de la lliga regular de bàsquet. La podem consultar a l'apartat de la columna de la dreta del bloc. Déu n'hi do els equips que us han tocat Martí! Veurem molt bon bàsquet! Felicitats!