25 d’octubre 2008

Ha arribat el triomf al 3r partit del Creu Alta Mini 1



Per fi! Necessitàvem la victòria cada dia més! Però ahir divendres, finalment, va arribar contra el Bàsquet Llor A de Sant Boi de Llobregat. Vam sortir molt concentrats, després de la xerrada que havíem tingut al vestidor amb la nostra extraordinària entrenadora Annabel. La consigna era clara: sortir ràpids, no abaixar la guàrdia, controlar sota la cistella i, sobretot, no desinflar-nos a partir del tercer quart (l'equivalent als quarts 5, 6 i 7, en els partits de 8 quarts, com són ara). I ho vam fer!
L'Annabel estava contentíssima. Havia convidat també als nens de l'equip de cadets del Creu Alta, que entrena també ella, perquè ens animessin durant tot el partit. També els pares, com fan sempre, no van parar d'animar-nos (fins i tot ens van venir a veure la família Burgués, excompany de l'any passat).
I, per arrodonir-ho, m'explica l'Alba que avui al matí, a més de guanyar amb el seu equip de preminis de l'Escola del Carme, ha anat amb el pare a animar els cadets de l'Annabel i els han donat sort, perquè han guanyat al líder: el Club Natació de Terrassa. Es veu que ha sigut un partit vibrant. I eufòrica és com estava l'Annabel després d'aquest merescut regal que li hem fet: dues victòries d'aquest cap de setmana dels seus dos equips de la Creu Alta.
1, 2, 3, Sabadell!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Martí!!! I també per a la resta dels minis de la Creu Alta. Molt bon partit!

Anònim ha dit...

hola marti soc la tevva germana i et dic felicitats per el partit contra el novalor com li dic jo adeu campio de basquet amb aixo et mareiges 50 petons de la teva germaneta . adeu campio de basquet mini2 lliga a
adeu . alba la teva germaneta

Anònim ha dit...

ggs`tgc dcccccccccccccccccccccccccccccccadfvoddfa.XE8 EJ W9W0DFH RE4 FH8S A PA PginC AFVJACKJC .ESCRIC AIXI PERQUE SOC FRENCESSA NUNES SE AGUNED PARASIULES KDSIJFÁEDGJRE
ADFVJE