28 de juny 2009

Regal per a l'Alba i el papa: tots a Londres!

Amb la mama hem regalat un viatge sorpresa a Londres a l'Alba (perquè fa 10 anys) i al papa (que és una miqueeeeta més gran: 50). Ens ho hem passat d'allò més bé. Aquí van les fotos que més m'agraden: cabina típica, Buckingham, Hyde Park (manifestant-nos en contra de la tupinada a les eleccions de l'Iran!), Museu Imperial de la Guerra, Museu de la Ciència, London Eye, Museu d'Història Natural, un Lamborghini de color groc (per cert, Gallardo o Murciélago?), The London Ducktours (vehicle amfibi pel riu Tàmesi) i Piccadilly Circus amb un dels típics autobusos de dos pisos double-decker. Properament publicaré també algun vídeo.








3 comentaris:

menu roca ha dit...

El regal que els vam preparar, Martí, els va agradar molt. I també estic molt contenta que tu t'ho passessis tan bé. Un petó molt gran!

Unknown ha dit...

Mmmmm, quina enveja!
Molt xules les fotos Martinoli!!!

Martí Graells ha dit...

Hola Rosa ens ho vam passar molt bé a Londres. Teniem un apartament xulísim, en el sentre de la ciutat. Vam visitar museus i parcs. El penultim dia a la nit vam anar a veura un es pectacla del rei leon. Espero que ens escriguis més. adeuadeu!!!